Személyes találkozás

Az általam tanultakból és belőlem, sok-sok év vajúdás után megszületett az a módszer, amivel hatékonyan tudom átadni tapasztalataimat, támasz lehetek elakadásokban, blokkok feloldásában, segítve tisztábban látni a lényeget, az ‘ÉN-t’, az Életet, az utat, amin járunk.

A figyelem, a jelenlét, a tapasztalatok átadása mellett dolgom segíteni annak elsajátításában, hogy miképpen lehet felborult egyensúlyunkat energetikai szinten helyreállítani.

Testünk-lelkünk rezgésének megemelésével mind saját, mind a környezetünkben élők testi-lelki fejlődését segíthetjük elő: a test ellazulását, a belső feszültség enyhülését, megszüntetését érhetjük el általa, felébreszthető a test öngyógyító képessége, lehetővé tesszük általa a békés pihenést, feltöltő alvást, könnyebben feloldhatóvá válnak az energetikai blokkok, akut és krónikus betegségek esetén enyhíthetjük a fájdalmat, gyorsabb gyógyulást eredményezhetünk. A rezgésemelés egyensúlyt, harmóniát hoz életünkbe. Ezért tartom fontosnak a rezgésemelés segítő jelenlétét és használatát a személyes találkozások esetén is, ettől a módszer rendkívüli hatékonysága.

Személyes találkozások alkalmával lehetőség nyílik a mélybe nézve, blokkokat, korlátozó tudatalatti működéseket átlátva, megértve, s azokat a jelenben átformálva gyorsan, hatékonyan változást elérni az alábbi területeken:

– Párkapcsolat (vagy annak hiánya)
– Válság időszakok (munka, magánélet)
– Egyéni kiteljesedésben való megakadás (Ki vagyok én? Mi a dolgom, az utam?)
– Szülő-Gyermek kapcsolatok, problémák, feladatok
– Döntéshelyzetekben való tisztánlátás
– Energetikai feltöltődés lehetősége a „Segítő” területeken dolgozók számára
– Egészség-Betegség
– Test-Lélek kapcsolata, egysége
– és számos egyéb terület

A személyes találkozás díjazása: 10.000,- ft/alkalom.

Hozzám lelki vagy fizikai tünetekkel szoktak érkezni. Számomra mindkettő egy és ugyanaz, csak az egyik kívülről, míg a másik belülről hangsúlyozza a változtatás szükségességét.

A betegség, az én hitem szerint, mint ‘eszköz’ létezik, nagy segítség az elakadásainkban. Jelzőkészülék, s csak addig van jelen, amíg szükségünk van rá. Amennyiben valaki hozzám fizikai ‘problémával’ érkezik, együtt megértjük, mit szeretne a tünet megmutatni, hol, miben érdemes másképpen látni, megélni, feloldódni, milyen irányt mutat, merre vezet. Hogy azután már ne legyen többet szükség se tünetre, se betegségre… és rám se… 🙂

Ha úgy érzed, én vagyok számodra a megfelelő „eszköz” a boldogságod, kiteljesedésed irányába vezető utadon, elérsz a „KAPCSOLAT” menüpontra kattintva. Amennyiben bármilyen további kérdésed van, azt is ott teheted fel.

Öröm és hála bennem minden egyes személyes találkozás nyomán…

Lehetőség van skype-on történő konzultációra is –> https://totheszter.info/skype-talalkozas/