Piramis

 

 

2010-ben építtettem meg kísérleti céllal azt a piramist, ami azóta egybeolvadt megélt pillanataimmal, lakókörnyezetemmel, életteremmel, s persze, így a környezetemben élők mindannapjaira is hatással van. Eleinte magányos meditálásra használtam, aztán a hozzám érkezők kezdtek velem együtt az eredeti méreteknek, szögeknek megfelelő, lekicsinyített alakzatban ‘ücsörögni’ ellazulva, mára pedig már benne is dolgozom, sőt, alszom. :-)

Nem sokat tudunk a piramisok eredetéről, működéséről, sokan sokféle egyéni megértést osztottak már meg a világgal, vizsgálva ezeket a nemes építményeket, de valójában, úgy vélem, ezek csupán apró mozaikdarabkák az egészet illetően. Én nem vagyok fizikus, történész, kutató, nem rendelkezem férfias, rendszerező, racionálisan kielemezni képes funkcióval, nem szándékom boncolgatni, értelmezni, megmagyarázni, inkább adom, ami vagyok: nő… érzések… megérzések… érzelmek… tapasztalás.

Könyv: ‘ÉLET A SZERETET FREKVENCIÁJÁN’


 

„Semmi sem nyugszik, minden mozog, minden rezgés. Minden ki- és beáramlik, mindennek megvan a maga ideje, minden felemelkedik és lesüllyed, az inga rezgése mindenben megmutatkozik; a kilengés mértéke egyenlő jobbra és balra; a ritmus egyensúlyt teremt.” (Kybalion)

 


 

A rezgésemelés jótékony hatásai:

– segíti a test ellazulását, a feszültség megszüntetését
– ellazult állapotot idéz elő
– ‘felébreszti’ a test öngyógyító képességét
– lehetővé teszi a békés pihenést, alvást
– feloldja az energetikai blokkokat
– akut és krónikus betegségeknél segít
– enyhíti, megszünteti a fájdalmat
– egyensúlyt, harmóniát eredményez testi és lelki szinten
– gyorsítja a gyógyulást műtétek után
– növeli a vitalitást
– segít, hogy ne érezzük ‘beragadva’ magunkat
– a spirituális fejlődést gyorsítja
– a csakrák tisztulását, kiegyenlítését hozza
– a belső csend folyamatos állapotát biztosítja
– derűs, optimista életérzés jár nyomában
– állatok, kedvenceink számára szintén jótékony hatású

… és számtalan további csodát hoz életünkbe, pillanatainkba… : )


 

Misztika, és számtalan megoldatlan rejtély lengi körül napjainkban is a piramisokat, melyekre egyre fejlettebb tudásunkkal sem tudunk kielégítő magyarázatokat találni. Ezek közül talán az egyik legfurcsább dolog, egy ismeretlen energia jelenléte a piramisokban.

A piramisenergia, valamint a piramis gyógyító képességének valódi felfedezése mégis kétségtelenül Antonie Bovis francia tudós érdeme, aki az 1930-as években zarándokolt el a Nagy Piramishoz. Bovis megfigyelte, hogy a Fáraó Kamrájában elhullott kisállatok nem indultak oszlásnak, hanem pehelykönnyűek és összetöpörödöttek voltak. Bovis feltevése szerint a piramis alakja dehidratálta ezeket az állattetemeket, melyek a romlás legcsekélyebb jelét sem mutatták. Hazautazása után piramismodellekben elvégezte látszólag őrült kísérleteit, melyek teljes sikerrel jártak.

Bovis kísérleteit követően fordult a világ érdeklődése a piramisokban rejlő különleges energia felé, mellyel kapcsolatban egyre több furcsaság és kérdés merül fel. Vajon miért van az, hogy a piramisban talált kisállatok tökéletesen mumifikálódnak, az ott talált gabonamagvak több ezer év elteltével is fejlődésnek indulnak? A repülőgépek műszerei miért nem működnek a Nagy Piramis felett? Miért nem fagy meg a víz -40°C -on sem a piramismodellben? Minek tulajdonítható a piramis borotvapenge élező tulajdonsága? Oroszországban egy kísérleti piramis közelében működő radarállomás a piramis csúcsa felett 2 méter magas, 500 méter széles ionizált légoszlopot mért és rögzített. Hogyan lehetséges ez?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdések tömkelege után rá kellett döbbenjünk, hogy igenis létezik egy megfoghatatlan erő, amely ellentmond a tudomány, és a fizika minden eddig ismert törvényének. Úgy tűnik, a piramisok energiát sugároznak, amit egy egyszerű kőhalom általában nem tesz. A gondolat, miszerint ilyen megmagyarázhatatlan vagy ismeretlen energia létezik a piramisalakzaton belül, nem új. Voltaképpen már Áni Papiruszán / közismertebb nevén az Egyiptomiak Halottas Könyve / is olvashatjuk, hogy a minden ember lelkében ott szunnyadó Isten felébred a piramis erejétől, ha úgy tetszik, energiájától.

Számos elmélet született e jelenség magyarázatára. A tudomány eddigi ismerete szerint a piramisok szerkezetükben alapvetően kristályosak, ezért érzékenyen fogják a rádiójelekhez hasonló energiahullámokat, vagy a kozmikus mikrohullámokat. Ma már tudjuk, hogy minden tárgy, amiben energia rezgése áll fenn, képes rezonánsüregként is működni. Tudjuk azt is, hogy ez az energia a tárgyon belül meghatározott pontban koncentrálódik. Elképzelhető, hogy a piramis a világegyetemből érkező energiákat egy pontban gyűjti össze, és ez az energia hat azután a piramisban elhelyezett tárgyak molekuláira. Az eddig végzett kutatások mindenesetre bebizonyították, hogy a piramisba helyezett tárgyak olyan fizikai jelenségen mennek keresztül, mely jelenségek teljességgel ellentmondanak mind a fizika, mind pedig a kémia eddig elfogadott tételeinek, hiszen ezeket a változásokat fizikai változókkal nem lehet létrehozni.

Egyelőre tehát kénytelenek vagyunk elfogadni, hogy ezekre a jelenségekre ma még nincs tudományos magyarázat. Töretlen erővel folynak a kutatások világszerte nemcsak a laboratóriumokban, hanem otthon a házi műhelyekben is. Hisz mindenkinek, aki fogékony az ismeretlenre és kellő kitartással rendelkezik, lehetősége van, hogy tanulmányozza a piramisszerkezetben rejlő és az azt körülvevő titokzatos energiákat.