Piramis

image

2010-ben építtettem meg kísérleti céllal azt a piramist, ami azóta egybeolvadt megélt pillanataimmal, lakókörnyezetemmel, életteremmel, s persze, így a környezetemben élők mindannapjaira is hatással van. Eleinte magányos meditálásra használtam, aztán a hozzám érkezők kezdtek velem együtt az eredeti méreteknek, szögeknek megfelelő, lekicsinyített alakzatban ‘ücsörögni’ ellazulva, mára pedig már benne is dolgozom, sőt, alszom. :-)

Nem sokat tudunk a piramisok eredetéről, működéséről, sokan sokféle egyéni megértést osztottak már meg a világgal, vizsgálva ezeket a nemes építményeket, de valójában, úgy vélem, ezek csupán apró mozaikdarabkák az egészet illetően. Én nem vagyok fizikus, történész, kutató, nem rendelkezem férfias, rendszerező, racionálisan kielemezni képes funkcióval, nem szándékom boncolgatni, értelmezni, megmagyarázni, inkább adom, ami vagyok: nő… érzések… megérzések… érzelmek… tapasztalás.

A ‘Rezgés’ almenüpont és a jobb szélen található ‘Bejegyzések’-be folyamatosan kerülő egyéb írások talán segítenek eligazodni ebben a varázslatos, különös világban, amit a piramis jelenléte teremtett számomra.

 


 

A piramisok rejtélye:
Misztika, és számtalan megoldatlan rejtély lengi körül napjainkban is a piramisokat, melyekre egyre fejlettebb tudásunkkal sem tudunk kielégítő magyarázatokat találni. Ezek közül talán az egyik legfurcsább dolog, egy ismeretlen energia jelenléte a piramisokban. ->TOVÁBB