Könyvek

tótheszter  ÉLET A SZERETET FREKVENCIÁJÁN  (egy választható út a változtatáshoz)

©Tóth Eszter

Megjelenés: 2018. augusztus

Ára:  3.500,- ft

ISBN: 978-615-00-1872-0

„Mit hozott számomra a frekvenciákkal való találkozás és azok rendszeres használata? – 180 fokos fordulatot az életemben. Boldogságot, teljességet. Ez az ősi frekvencia sor egy utat tett a lábam alá, amelyen a megvilágosodásig gyalogolhattam, menet közben meglátva, megértve, megszeretve önmagamat, s ekképpen a világot is, és ráadásul még könnyítést, támaszt, segítséget is kaptam hozzá általuk. Ezt adom neked itt és most tovább.”  (tótheszter)

Bővebbenhttps://totheszter.info/elet-a-szeretet-frekvenciajan/


tótheszter  JELENLÉT  (versek és rövid írások)

©Tóth Eszter

Megjelenés: 2017. május

ISBN: 978-963-12-8745-5

Ára:  2.900,- ft

„A vers számomra olyan, mint egy absztrakt festmény. Nem kész megoldásokat tesz le elénk, nem egyértelműsít, magyaráz, csupán megnyit, ha hagyjuk, engedjük magunkat, irányt mutat, érzés-lépésből lépésbe, vele… szavak, forma, alakzatok, színek, a belőlük áradó ritmus, zene… így, együtt… a vers nem más, mint a pillanat által felkínált lehetőség, hogy megérkezhessünk… önmagunkhoz.”  (tótheszter)

Bővebben: https://totheszter.info/jelenlet/


tótheszter  PILLANATPERCEK  (rövid írások)

© Tóth Eszter, 2019

ISBN: 978-615-00-3121-7

“Az egészet, a létezés egységét mutatja, fedi fel, ha nem ragadunk bele a végletek elkülönült látványába és érzetébe, ha nem a megszokott, mindent szétválasztó fókuszálással, eddigi, tanult tudásunk általi beszűkültségből nézzük egyszerű felszínét.

Minden, maradéktalanul jelen van, adott, ajándékként elénk letéve, ami számunkra lényeges ahhoz, hogy lélek-szabad teljességünket élhessük.”

Bővebben:  https://totheszter.info/pillanatpercek/