Gyógyító Frekvenciák – a teljes sor

Figyelem, VÁLTOZÁS: az összes hallgatható frekvenciát a “FREKVENCIÁK” menüpontra kattintva érheted el, illetve közvetlenül ezen a linken -> https://eletrezges.com/


Az ősi eredetű meghatározott frekvenciáknak gyógyító erőt tulajdonítanak. Rendkívüli hatásuk érezhető a hitrendszeri blokkjaink oldásánál, belső fejlődésünkben való elakadásoknál, csakrák tisztításánál, tanulási, párkapcsolati problémáknál, s még számos egyéb életterületen. Rendszeresen ellazulva az alábbi frekvenciákkal, érezhetően derűsebbé válnak napjaink.

Hallgatásuk naponta ajánlatos ellazult állapotban (nagyon halkra állítva!) – különösen jó, ha elalvás előtt vagy közvetlenül ébredés után tudtok időt szakítani rá. (Amennyiben kíváncsi vagy, mi mindenre használhatóak és hogyan, írj emailt – ‘Kapcsolat’ menüpont, hogy tájékoztathassalak a tanfolyamok időpontjairól.)


174 hz – Biztonság

A test számára a biztonság érzését hozza meg, s ebben a szervezet számára hatékonyabb regenerálódást, fájdalmak csökkentését segíti elő.


285 hz – Energetizáló

A test energetikai mezőjére hatva segíti annak újraépítő folyamatát beindítani, feltölt erővel, energiával.


ELENGEDÉS – 396hz

Megszabadulás a félelmektől, bűntudattól:


MOZDÍTÁS – 417hz  

Váratlan helyzetek kezelése, változások elősegítése, ‘beragadt’ élethelyzetek előmozdítása:


SZERETET – 528hz

Szeretet, sejtgyógyítás, teremtés, csodák:


KAPCSOLÓDÁS – 639hz

Párkapcsolatok, emberi kapcsolatok, a két agyfélteke összehangolása, tanulás segítése:


INTUÍCIÓ – 741hz

Az intuíció felébresztése, működtetése:


FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET – 852hz

Spirituális eredetünk, rendeltetésünk, feltétel nélküli szeretet:


963 hz – Lélek, fény

Összekapcsolódás… a ‘Semmi’-vel


További rezgéssel kapcsolatos információkért érdemes megnézni az oldalon a ‘Rezgés’ menüpontot, ahol folyamatosan osztom meg az ezen a területen szerzett tapasztalataimat. (könyv: tótheszter: ÉLET A SZERETET FREKVENCIÁJÁN, könyvbemutató 2018. augusztus 31.)

(A frekvenciák hallgatása lazulós állapotban és körülmények között ajánlott, de én, személy szerint a legnagyobb nyüzsiben is használom, halkra állítva, szinte nem is hallom (és más sem), hiszen a frekvenciák használatakor nem a hangerő, hanem a rezgés fontos. Nyilván, mivel rezgésről beszélünk, egy-egy frekvencia ugyanolyan hatással van a velünk egy térben tartózkodókra, mint ránk.)