528 hz (tiszta, 35 perces audio)

Figyelem, VÁLTOZÁS: az összes hallgatható frekvenciát a “FREKVENCIÁK” menüpontra kattintva érheted el, illetve közvetlenül ezen a linken -> https://eletrezges.com/


 

Szeretet… ahogy már sokszor írtam, a legfontosabb általunk használható energia. Középpontunk. Maga az Élet. Ha semmi mást nem tennénk, mint megértenénk, mi is tulajdonképpen a Szeretet, az önmagában óriási változásokat hozna, totális átrendeződést lelkünk mélyén, életünk minőségének lényegi átfordulását, teljes szemléletváltást, s a külvilág hozzárendeződését eredményezné.

Teljesség. Lélek-Szabadság. Boldogság.

És még mennyi ‘csodára’ lehetünk képesek áramoltatva ezt az energiát! … azért tettem idézőjelbe a ‘csoda’ szót, mert azt vagyunk hajlamosak csodaként megélni, ami tulajdonképpen alapunk kellene, hogy legyen. Csak többnyire nem tudjuk, merjük, akarjuk megengedni magunknak a bekövetkezését. Ám, ha csupán elkezdünk a Szeretet frekvenciáján élni, mozogni, érezni, látni, felfogni, kapcsolódni, befogadni… ezáltal olyan világba kerülünk, amiről álmodni sem mertünk eddig.

Azért mondom, mert teszem. S tapasztalom. Sok-sok éve már. Erről szól, ebből az energiából fakad ennek az oldalnak is minden egyes szava. Megváltoztatta az életemet… erről írok, beszélek, ezt adom tovább. Most egy újabb ‘apró ajándékot’ nyújtok át belőle: készítettem nektek egy 35 perces 528 hz-es hallgatható anyagot. Az általam leghatékonyabbnak tartott, sallang mentes, tiszta, egyszerű formájában, mint ahogyan már láthattátok a Frekvenciák menüpont Teljes sor almenüiben. (Szeretet, gyógyítás, teremtés, sejt megújulás frekvenciája)

Használjátok kedvetekre. Próbáljátok ki. Rezegjetek szívcsakrából. Vigyétek ezt a rezgést magatokban magatokkal, s ebben a létezésetekben adjátok tovább. Szívből. Szeretettel. 😊(Nagyon-nagyon halkra szoktam a hangerőt állítani frekvenciák használatakor. A rezgés a lényeg, nem a hangerő.)