417 hz (tiszta, 35 perces audio)

Figyelem, VÁLTOZÁS: az összes hallgatható frekvenciát a “FREKVENCIÁK” menüpontra kattintva érheted el, illetve közvetlenül ezen a linken -> https://eletrezges.com/


MOZDÍTÁS – 417hz
Váratlan helyzetek kezelése, változások elősegítése, ‘beragadt’ élethelyzetek előmozdítása:


Boldogság: azt élem, mutatom, aki-ami vagyok.

Boldog vagy, ha szerepek helyett azt éled, aki vagy. Őszintén, igazan. És tapasztalatból tudom, hogy mint minden újat, ezt is csak elkezdeni félelmetes, mivel így élni felnőttként eleinte még ismeretlen számunkra. Olyan, mint fejest ugrani egy sötét verembe, amiről valaki, aki nagyon szeret bennünket, azt mondja: ‘ugorj bátran, biztonságos és csodákat hoz az életedbe’.

Dönthetünk úgy, hogy nem ugrunk, nem lépünk, nem mozdulunk, hiszen olyan iszonyatosan félünk. Ám, tudnunk jó, hogy a félelem mindig pontosan mutatja a számunkra épp tökéletes irányt. Vagyis, ha egy bizonyos irányba tekintve minél jobban rettegünk, annál egyértelműbb, hogy arra van a mi utunk. Lépés. Ugrás. Bele pont a félelmünk kellős közepébe. Az ismeretlenbe, a bizonytalanba.

Félelmet hát nem elengedni jó, nem megszabadulni próbálni tőle, hanem számunkra szélesre tárt ajtóként tekintve rá, minden bátorságunkat összeszedve megindulni irányába.

Gyakorlat:

Mi az első legnagyobb félelmed, ami most eszedbe jut?

Próbáld ki. Tegyél felé egy apró, de határozott lépést. Hogy könnyebben mozdulhass a félelmed okozta bénultságodból, hallgasd a 417 hz-et.

Ha megteszed, nagyon fogod szeretni magadat érte. És így tudnak aztán már mások is nagyon szeretni téged.

A frekvenciák hallgatása lazulós állapotban és körülmények között ajánlott, de én, személy szerint a legnagyobb nyüzsiben is használom, halkra állítva, szinte nem is hallom (és más sem), hiszen a frekvenciák használatakor nem a hangerő, hanem a rezgés fontos. Nyilván, mivel rezgésről beszélünk, egy-egy frekvencia ugyanolyan hatással van a velünk egy térben tartózkodókra, mint ránk.