GyógyFrekvenciák földtől égig (zenés, meditatív 53 perc)

Figyelem, VÁLTOZÁS: az összes hallgatható frekvenciát a “FREKVENCIÁK” menüpontra kattintva érheted el, illetve közvetlenül ezen a linken -> https://eletrezges.com/


 

Készítettem egy újabb hanganyagot (zenés, meditatív), ami végigvisz a frekvenciákon, 174 hz-től 963 hz-ig, vagyis földtől égig finoman vezetve, kiseperve a már nem működőt, megszilárdítva az értünk valót, feloldva még meglevő korlátainkat, megengedve, beengedve a változást, nekünk szánt irányba mozdítva, szívcsakra kapuját kitárva, valós kapcsolódásokat hozva, mélyítve, intuíciónkat felébresztve, megerősítve, nyugalmat, belső, mély csendet, rendet meglelni segítve…. A Teljességünkért.



Javaslom, szeretettel, hogy 28 napon át, reggel vagy este lazulj, mélyülj ezzel a hanganyaggal, és figyeld, lásd a változást benned, s körülötted.

“A felszín alatt, mélyben benne, időn, illúziókon túl, szétválasztás nélküli, végletek egymásba simulása adta kiegyensúlyozódottságban, megjelenik a harmónia, egység, a határtalanság szabadsága, a korlátnélküliség nyújtotta valódi tudás, belső bizonyosság…”

(tótheszter: JELENLÉT -> https://totheszter.info/konyv/ )