396 hz (tiszta, 35 perces audio)

Figyelem, VÁLTOZÁS: az összes hallgatható frekvenciát a “FREKVENCIÁK” menüpontra kattintva érheted el, illetve közvetlenül ezen a linken -> https://eletrezges.com/


 

396 hz – elengedés, megengedés (megszabadulás a félelmektől, bűntudattól)

“A valódi aktivitás a nyugalomban keletkezik. Az érettség jele, ha valaki történni enged valamit anélkül, hogy azonnal bele akarna avatkozni. … … Amíg minden erőnkkel a falnak feszülünk, érezzük, hogy a fal is teljes erővel visszanyom bennünket. Ha erősebben nyomjuk, a fal is erősebben fog visszanyomni. Ez a helyzet úgy oldható meg, hogy levesszük a kezünket a falról. A falból jövő nyomás hirtelen magától megszűnik. Bár ez a hasonlat nyilván meglehetősen banálisnak tűnik, mégis legtöbben valamilyen fal előtt állunk, minden erőnkkel nyomjuk ezt a falat, s közben panaszkodunk, hogy visszanyom. Bár elméletileg igen egyszerű feladni ellenállásainkat, a gyakorlatban mégis hihetetlenül nehezünkre esik. Túlságosan mélyen meg vagyunk győződve róla, hogy nyomnunk kell a falat, mert „a fal nyom minket”, s ha ellenállásunk csökken, a fal ellenállhatatlanul ránk dől. Ez azonban tévedés. Tessék csak kipróbálni a fal példáján, mindjárt jobban fogjuk érteni a probléma lényegét. Ténylegesen az a benyomásunk, mintha a fal nyomna bennünket, s kényszerűen egyre erősebben nyomjuk vissza. Hogy e szemfényvesztést átlássuk, elég bátornak kell lennünk ahhoz, hogy elengedjük a falat. Aki elismeri a fal létjogosultságát, annak már nem kell azt nyomnia, igaz, a fal sem fogja őt háborgatni. …” (Dethlefsen)


 

Az elengedéshez bátorság szükségeltetik… hogy képzelt félelmeink béklyójából feloldozva magunkat lélek-szabadságra leljünk.

Az elengedéshez bizalom szükségeltetik… bizalom önmagunkban, s a Rendben… hogy lélek-szabadságra leljünk.

Bátorság + Bizalom = Szabadság