Vírusos, fertőzéses időkre

Nagyon fontosnak érzem, hogy különleges figyelmet fordítsunk ‘rezgésünk karbantartására’, mivel a minket egyénileg és globálisan érintő hatás most a félelem. Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy ez a hatás a lehető legkevésbé érintsen bennünket, hiszen a félelemnek van a legerőteljesebb rezgés csökkentő következménye, ami által könnyebben érkezik, nagyobb teret kap mindaz, ami kellemetlen, ‘rossz’ – például a betegség is.

A mostani (vírusos) időszakban én az alább kiemelt frekvenciákat hallgatom (‘FREKVENCIÁK’ menüpont), személyes kedvenceim a youtube – csatornámon, a ‘Természet hangjai’ sorozatban található anyagok (kellemes, a háttérben bárhol folyamatosan futtatható) ->> https://www.youtube.com/channel/UCVlssfsC8yepJhizsZtfVag

Emellett fontos megérteni a vírussal járó testi tüneteink üzenetét is. Erről itt írtam a napokban, részletezve a mostani tünetek mögött húzódó esetleges megértési lehetőségeket ->> https://totheszter.info/2020/03/13/egeszsegszeretet/

Ezt a különleges anyagot vírusos, fertőzéses időkre készítettem, szeretettel. Azt a három frekvenciát tartalmazza, amelyek leginkább segítségünkre lehetnek az egyéb megelőző intézkedéseken túl:

528 hz – SZERETET (szívcsakra, sejtgyógyulás, eredetünk – az értünk való ‘csodáink’ megnyilvánulása)

396 hz – elengedés (pl. félelem, fájdalom), megengedés, lazulás, tisztulás – csobogás, áramlás, kimosás… VÍZ

285 hz – testünk energetizálása, immunrendszerünk felébresztése, erősítése

“Testünk-lelkünk rezgésének megemelésével mind saját, mind a környezetünkben élők testi-lelki fejlődését segíthetjük elő: a test ellazulását, a belső feszültség enyhülését, megszüntetését érhetjük el általa, felébreszthető a test öngyógyító képessége, lehetővé tesszük általa a békés pihenést, feltöltő alvást, könnyebben feloldhatóvá válnak az energetikai blokkok, akut és krónikus betegségek esetén enyhíthetjük a fájdalmat, gyorsabb gyógyulást eredményezhetünk. A rezgésemelés egyensúlyt, harmóniát hoz életünkbe.

Nem szükséges jól képzett fizikusnak lennünk ahhoz, hogy felismerjünk fizikai összefüggéseket lélek és test viszonylatában, majd felfedezve ezeket, elfogadva meglétüket, felhasználjuk életünk teljesebbé tételéhez. Elhagyva minden eddigi tudásunkat, áthelyezkedni a megkérdőjelezés, megfigyelés és tapasztalás világába – ez a feladatunk.” (‘Élet a szeretet frekvenciáján’ című könyv ->> https://totheszter.info/elet-a-szeretet-frekvenciajan/ – pdf-ben is elérhető)

2 gondolat “Vírusos, fertőzéses időkre” bejegyzéshez

hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.