EGÉSZség=SZERETET

Létezésünk lényegi értelme a teljességünk, egységünk megtapasztalása és megélése, vagyis az EGÉSZségünk. A testi tüneteink arra hívják fel a figyelmünket, hogy valamit, amit elutasítunk, megtagadunk magunkban, végre megengedni, integrálni kellene. (A tünet súlyossága annak az egyszerű ténynek az egyértelműsítése, hogy a megoldás nem tűr már halasztást.)

Szándékosan nem betegséget írok, mondok, mert hozzászoktunk, hogy a betegséget valami ellenünk való „rossznak” minősítjük, szembefordulunk vele, nekifeszülünk, harcba fogunk a legyőzéséért, és így nem láthatjuk, nem érthetjük, hogy nem bántani, hanem épp ellenkezőleg, segíteni érkezett. A betegség szó használatával automatikusan (mivel ebben szocializálódtunk, ezt erősíti a külvilág – elég csak a reklámokat nézni) kihelyezzük a felelősséget: oldja meg valaki más, ‘gyógyítson’ meg az orvos, a gyógyszer. Miközben épp nekünk volna ekkor feladatunk: mélyünkbe nézve megérteni, mit is akar a testi tünet mutatni, megmutatni. Nekünk, magunkról. Felelősséget behúzva, őszintén megvizsgálni, hol, miben, mit tagadunk meg, zárunk lelkünkben fiók mélyére, kirekesztve teljességünkből. Azt felszínre emelve befogadni, megengedni, mint fontos részünk, ‘alapkészletünk’ elengedhetetlen darabja, s megadni létjogosultságát működésünkben.

Meggyógyítani kizárólag önmagunkat tudjuk. Megértve, hogy van valami, amit nem akarunk részünkként elfogadni. Vagyis teljességünket élni. A tünet: kapu a boldogságunkhoz. ‘Gyógyítás’: felismerjük, megértjük, megengedjük. EGYségünket élve, EGÉSZségben.

A megengedés pedig nem más, mint a Szeretet. Ha megengedem, hogy teljes mértékben az legyek, aki vagyok, akkor szeretem magam. Maradéktalanul. Tehát, minden egyes testi tünet arra figyelmeztet, hogy nem szeretem magamat eléggé…

A jelenlegi korona vírus leginkább a tüdőt érinti… vagyis a kapcsolat, kommunikáció, szabadság témáját. Érdemes kicsit elmélyülni az alábbi sorokban:

Tüdőgyulladás (pneumonia) 

Testi szint: tüdő (kapcsolat, kommunikáció, szabadság). 
Tüneti szint: a konfliktust a kommunikáció területére behatoló kórokozók robbantják ki; a kapcsolattartás (nyitottság) és az elzárkózás között erős konfliktus jön létre; agresszív harc alakul ki a kapcsolattartás területén, csatározások kezdődnek a világgal szembeni konfliktus terén. 
Feldolgozás: hagyjuk, hogy a kommunikáció hasson ránk, ahelyett hogy a hatásokat, kórokozókat válogatás nélkül beengednénk; a kapcsolatok szintjén folytassunk agresszív küzdelmet, menjünk bele a csatákba; tanuljuk meg, hol a határ. 
Feloldás: legyünk nyitottak az idegen impulzusokra; döntsük le kommunikációs gátjainkat; ismerjük meg a tüdőt mint a szabadság és nyitottság szárnyát, amely lehetővé teszi, hogy minden lénnyel kapcsolatba léphessünk: az emberekkel a nyelv segítségével kommunikáljunk, amely a légzésen alapul, az állatokkal ugyanezen levegő segítségével, amelyet belélegzünk, és a növényekkel az élet körforgása segítségével, hiszen ők adják az oxigént nekünk, mi pedig a szenet, amelyre nekik van szükségük. 
Ősprincípium: Merkúr-Mars.”
(Ruediger Dahlke: A betegség, mint szimbólum)

 

A testi tünet üzenetének megértéséhez, a megtagadott, lefojtott részünk integrálásához javaslom a frekvenciák közül a 396 hz-et, mellé pedig a Szeretet frekvenciáját, vagyis az 528 hz-et., valamint az ‘ÉLET A SZERETET FREKVENCIÁJÁN’című könyvet -> https://totheszter.info/elet-a-szeretet-frekvenciajan/.

 

Egy gondolat “EGÉSZség=SZERETET” bejegyzéshez

hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.