‘Csajos téma’

Nyáron meghatározó napi témánk a külsőnk. Szembesülünk azzal, amit amúgy jól tudunk és tapasztalunk: ha nem foglalkozunk a testünkkel, az bizony jól látható, nem igazán örvendetes következményekkel jár. Finoman fogalmazva: bőrünk, izomzatunk átadja magát a gravitációnak.

Megtanultuk: ha elkezdünk törődni vele, mozogni, edzeni, akkor szépen megindul a visszarendeződés. Ám az arc izmairól mindeközben hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Mintha az nem is testünk része volna, mintha annak nem rajtunk múlna fizikai állapota. Kozmetikus, smink, plasztikai műtétek… egyre többen költenek százezreket az arc ‘edzettségének’ fenntartására, oldja meg más, átadva mások kezébe az egyéni feladatot, süketté, vakká válva a test (itt épp az arc) üzenetére. Megfeledkezve az egyszerű gyakorlatról, amit úgy hívnak: mosoly (haladóknak: nevetés). Pedig hosszútávon kizárólag ez eredményezhet fiatalságot, valódi, belülről fakadó szépséget. Ráadásul lelkünknek is csodaszer, amire aztán teljes testünk, szervezetünk reagál, kívül és belül… egymásra ható körforgás.

Amikor a tükörbe nézve elégedetlenkedni kezdenénk, mielőtt lényeget elfedő külső megoldásért nyúlnánk, álljunk meg egy pillanatra, s értsük a felszínünk jelzéseit, halljuk meg általuk lelkünk halk szavú, de erőteljes derű-vágyát.

Elkezdeni. Mosolyogni, nevetni… bogárra, virágra, társunkra, barátunkra, gyerekeinkre, szüleinkre, közértben az eladóra, utcát járva idegenekre, élethelyzeteinkre, sorolhatnám… de elsősorban és leginkább önmagunkra.

Az írásnak a ‘Csajos téma’ címet adtam. Miért?
Mert a nőktől indul minden változás. Ha mi elkezdünk mosolyogni, nevetni, attól nemcsak az arcizmaink fognak helyükre rendeződni, hanem a környezetünk is ragyogni kezd általa, majd egyre tágulva… derűs lélek-mosollyá változik a világunk.


 

Javaslom hozzá az 528hz frekvenciát -> ‘Frekvenciák’ menüpont

Könyv -> ‘ÉLET A SZERETET FREKVENCIÁJÁN’

hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.