Szóböjtkúra :-)

Azon merengtem, hogy ha létezik léböjtkúra, akkor miért ne lehetne ‘szóböjtkúra’ is… előbbivel a testünket méregteleníthetjük, utóbbival pedig a lelkünket. Hiszen hasonlóan a testünkhöz, a lelkünk is durva környezeti hatásoknak van kitéve, leginkább a felénk-belénk érkező szavak által (elég véletlenül beleolvasni az aktuális szalagcímekbe, például, vagy bekapcsolni a tévét, vagy csak belehallgatni egy-egy beszélgetésbe utcán, közértben, közlekedve).

A szó pedig rezgés, energia, tehát kihat a működésünkre. Sokszor észre sem vesszük, hogy szókészletünk mennyire elmérgesedik, és lehúzó erővel bír. Biztatlak hát egy jó kis nyári ‘szóböjtkúrára’, mondjuk 21 naposra. Készítettem hozzá egy ‘induló csomagot’, amit akár minden egyes nap újabb és újabb szavakkal egészíthetsz ki. Érdemes napindítóként ezeket a szavakat olvasgatni, kimondani (javaslom közben az 528hz frekvencia hallgatását nagyon-nagyon halkra állítva), és este lefekvés előtt mindezt megismételni.

Úgy vélem, ha ily módon méregtelenítjük mélységeinket, akkor ezzel szabad utat biztosítunk lelkünk tiszta hangjának. Amit aztán már csupán meghallanunk kell… :-)

 


 

Rezgésről bővebben -> https://totheszter.info/elet-a-szeretet-frekvenciajan/

hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.