Való… értékelés

A külvilág nem a tényleges, valós értékemet tükrözi vissza, hanem arra reagál (szereplőkkel, helyzetekkel, történésekkel), ahogy és amilyennek én értékelem, látom, vélem, érzem, hiszem önmagamat épp.

Sokáig hisszük, hogy ez fordítva igaz, s annak alapján akarjuk meghatározni önmagunkat, amit kívülről kapunk, érzékelünk, tapasztalunk. Miközben a kint arra bólint rá, ahhoz igazodik, arra sorakoztat fel bizonyítékokat, amit magunkból megélünk, ami az energia szintjén mélyünkből megmutatódik. Ez a ránk visszafordított kép sok esetben aztán további, szabad akaratunkból történő önleértékelésünket szolgálja.

Állj meg kicsit, nézz körül a világodban (azon belül egyenként szemlélve a különböző életterületeidet)… s értsd meg tiszta, igaz egyértelműségben az eléd tárt tükör segítségével (szereplők, helyzetek, történések), hogy minek is véled, érzed, hiszed önmagadat. MOST nincs más teendőd, mint rálátni így az általad számodra megszabott értékre, minőségre… hogy aztán mozdulni tudj, ha szükséges, egyre növekvő szeretettel magad felé… a változásért.

 


 

Javasolt frekvenciák: 528 hz és 417 hz -> https://totheszter.info/35-perces-hanganyagok-tiszta/

Könyvek -> https://totheszter.info/konyv/

 

hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.