EGÉSZség=SZERETET

Létezésünk lényegi értelme a teljességünk, egységünk megtapasztalása és megélése, vagyis az EGÉSZségünk. A testi tüneteink arra hívják fel a figyelmünket, hogy valamit, amit elutasítunk, megtagadunk magunkban, végre megengedni, integrálni kellene. (A tünet súlyossága annak az egyszerű ténynek az egyértelműsítése, hogy a megoldás nem tűr már halasztást.)

Szándékosan nem betegséget írok, mondok, mert hozzászoktunk, hogy a betegséget valami ellenünk való „rossznak” minősítjük, szembefordulunk vele, nekifeszülünk, harcba fogunk a legyőzéséért, és így nem láthatjuk, nem érthetjük, hogy nem bántani, hanem épp ellenkezőleg, segíteni érkezett. A betegség szó használatával automatikusan (mivel ebben szocializálódtunk, ezt erősíti a külvilág – elég csak a reklámokat nézni) kihelyezzük a felelősséget: oldja meg valaki más, „gyógyítson” meg az orvos, a gyógyszer. Miközben épp nekünk volna ekkor feladatunk: mélyünkbe nézve megérteni, mit is akar a testi tünet mutatni, megmutatni. Nekünk, magunkról. Felelősséget behúzva, őszintén megvizsgálni, hol, miben, mit tagadunk meg, zárunk lelkünkben fiók mélyére, kirekesztve teljességünkből. Azt felszínre emelve befogadni, megengedni, mint fontos részünk, „alapkészletünk” elengedhetetlen darabja, s megadni létjogosultságát működésünkben.

Meggyógyítani kizárólag önmagunkat tudjuk. Megértve, hogy van valami, amit nem akarunk részünkként elfogadni. Vagyis teljességünket élni. A tünet: kapu a boldogságunkhoz. „Gyógyítás”: felismerjük, megértjük, megengedjük. EGYségünket élve, EGÉSZségben.

A megengedés pedig nem más, mint a Szeretet. Ha megengedem, hogy teljes mértékben az legyek, aki vagyok, akkor szeretem magam. Maradéktalanul. Tehát, minden egyes testi tünet arra figyelmeztet, hogy nem szeretem magamat eléggé.

A testi tünet üzenetének megértéséhez, a megtagadott, lefojtott részünk integrálásához javaslom a frekvenciák közül a 396 hz-et, mellé pedig a Szeretet frekvenciáját, vagyis az 528 hz-et., valamint az ‘ÉLET A SZERETET FREKVENCIÁJÁN’ című könyvet -> https://totheszter.info/elet-a-szeretet-frekvenciajan/.

Amennyiben úgy érzed, nem megy egyedül, elakadtál… segítekhttps://totheszter.info/szemelyes-talalkozas/

hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.