8. JELENLÉT-est (találkozó)

2017. júniusban elindultak a JELENLÉT-estek, ami azt jelenti, hogy havonta találkozhatunk (minden hónap utolsó szerdáján), beszélgethetünk, kötetlenül vagy akár kiválasztott vers, írás, téma, gondolat, érzés mentén.

A jelenlét lényege a pillanat adta valóság megélésében rejlik. Így a JELENLÉT-estek erre adnak lehetőséget. Egy amolyan tér, amiben nem csupán virtuálisan kapcsolódhatunk, amiben szándék, akarás, ráhatás mentesen tudunk beleereszkedni az ‘ismeretlenbe’, s tudjuk, merjük, hagyjuk megnyilvánulni mindazt, ami számunkra ott, akkor, pont abban a környezetben, pont azok közt az emberek között, értünk valóan érkezik.

Az igazán értünk való dolgok, helyzetek, történések, emberek, soha nem előre eltervezetten kerülnek az életünkbe.

A helyszín ugyanaz, mint eddig: Julien, 13. ker. Hegedűs Gyula utca 89/b.
Vendéglátónknak, Nagy Gabinak köszönhetően kedves-meleg, otthonos légkörben ücsöröghetünk, beszélgethetünk, sütizhetünk, kávézhatunk, limonádézhatunk, nem akármilyen finomságok közül válogatva… :)

A nyolcadik találkozó kezdési időpontja: 2018. március 28. szerda, 17:00 óra.

Javaslom, ha már van ‘Jelenlét’ című könyved, akkor hozd magaddal, ha nincs, és szeretnél, a helyszínen megvásárolhatod → https://totheszter.info/konyv/

„ÉLNI, azt jelenti: tökéletesen benne az épp aktuális pillanatban, fejből szívbe ereszkedve, minősítés, válogatás nélkül belélegezve az érkezőt, kilélegezve, világba árasztva lényeget, valódiságot, az egyszerűséget, áttetszőséget választva, bízva, elfogadva, befogadva, odaadva, szeretve… könnyűség, könnyed létezés, teljesség… mi, emberek, pedig mégis, mennyi erőfeszítést teszünk nap, mint nap azért, hogy ne kelljen élnünk, csupán túlélnünk.”

Jelenlét…

… szeretettel,

tótheszter

hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.