Fiatalodás, szépülés 528 hz frekvenciával

528 hz – Szeretet, sejtek újulása, gyógyulás –> https://eletrezges.com/

Tavasz van, a legalkalmasabb időszak kicsit több időt fordítani önmagunkra, testünkre, szépülésünkre, kívül és belül egyaránt.

Sokat beszélek rezgésünk fontosságáról, arról, hogy miképpen tudunk egyszerűen, például az oldalra is feltöltött frekvenciák hallgatásával testi-lelki egészségünkért tenni.
A rezgésemelés jótékony hatásairól a ‘Rezgés’ menüpont alatt olvashattok, de én most kifejezetten a testet megújító, bőrt fiatalító ‘mellékhatását’ hangsúlyozom, s biztatlak benneteket, próbáljátok ki, 28 napon keresztül napi fél órát ráfordítva, milyen pozitív, változásokat tapasztaltok arcotokon, teljes bőrfelületeteken, izomzatotokban.
’50+’ -os nő vagyok, sok éve életem része, alapja a rezgés, és roppant jól érzem magam a bőrömben, azt gondolom, többek között ennek köszönhetően. Szeretném, ha ti is megtapasztalhatnátok varázserejét, talán most, épp ennek az írásomnak nyomán tekintve picit másképpen lelketekre, testetekre.

Azért írok 28 napot, mert átlagosan ennyi idő alatt újul meg a bőrfelszín, azonban idősödve a napok száma növekszik, öreg korban már körülbelül 50 nap szükséges ahhoz, hogy a bőr megújuljon. Vagyis, ennek alapján mindenki kikalkulálhatja magának… de szerintem, ha elkezditek látni, érezni, megtapasztalni a látványos változást, sose akarjátok majd abbahagyni. 😀

A lényeg, hogy ellazult, kényelmes, nyugis helyzetben és körülmények között (pl. elalvás előtt), hallgassatok 528 hz frekvenciát, s közben érezzétek, ahogy az összes sejtetek életre kel, vibrál, táncol, örül.

Érdemes előtte, utána egy-egy pohár vizet inni, hiszen a víz még inkább segíti a rezgés, a megújulás, a fiatalodás folyamatát.

Egy kis ráadás:

Az 528 hz a Szeretet frekvenciája… vagyis, miközben látszólag bőrünkért, testünkért teszünk, egyre közelebb kerülünk önmagunkhoz, egyre jobban fogjuk szeretni külsőnket, belsőnket. 😍

És végül, nem mellékesen:

Én hiszem, hogy az öregedés – ahogy minden más is – bennünk dől el, s hogy a fiatalságot a Lélek életünk végéig vágyja.

Játsszunk hát! Gyerek módra. Könnyedén.
Játsszunk, játsszunk, játsszunk… Életet!
Kívül-belül megfiatalodva.

😊

“Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.” (George Bernard Shaw)

 

 

hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.