417 hz – Mozdítás (35 perces audio)

Figyelem, VÁLTOZÁS: az összes hallgatható frekvenciát a “FREKVENCIÁK” menüpontra kattintva érheted el, illetve közvetlenül ezen a linken -> https://eletrezges.com/


MOZDÍTÁS – 417 hz
Váratlan helyzetek kezelése, változások elősegítése, ‘beragadt’ élethelyzetek előmozdítása:

 


A boldogság forrása: azt élem, mutatom, aki-ami vagyok.

Boldog vagy, ha szerepek helyett azt éled, aki valójában vagy. Őszintén, igazan. És tapasztalatból tudom, hogy mint minden újat, ezt is csak elkezdeni félelmetes. Olyan, mint fejest ugrani egy sötét verembe, amiről valaki, aki nagyon szeret bennünket, azt mondja: ‘ugorj bátran, biztonságos és csodákat hoz az életedbe’.

Dönthetünk úgy, hogy nem ugrunk, nem lépünk, nem mozdulunk, hiszen olyan iszonyatosan félünk. Ám, tudnunk jó, hogy a félelem mindig pontosan mutatja a számunkra épp tökéletes irányt. Vagyis, ha egy bizonyos irányba tekintve minél jobban rettegünk, annál egyértelműbb, hogy arra van a mi utunk. Lépés. Ugrás. Bele pont a félelmünk kellős közepébe. Az ismeretlenbe, a bizonytalanba.

Félelmet hát nem elengedni jó, nem megszabadulni próbálni tőle, hanem számunkra szélesre tárt ajtóként tekintve rá, minden bátorságunkat összeszedve megindulni irányába.

Gyakorlat:

Mi az első legnagyobb félelmed, ami most eszedbe jut?

Próbáld ki. Tegyél felé egy apró, de határozott lépést. Hogy könnyebben mozdulhass a félelmed okozta bénultságodból, hallgasd a 417 hz-et.

Ha megteszed, nagyon fogod szeretni magadat érte. És így tudnak aztán már mások is nagyon szeretni téged.

A frekvenciák hallgatása lazulós állapotban és körülmények között ajánlott, de én, személy szerint a legnagyobb nyüzsiben is használom, halkra állítva, szinte nem is hallom (és más sem), hiszen a frekvenciák használatakor nem a hangerő, hanem a rezgés fontos. Nyilván, mivel rezgésről beszélünk, egy-egy frekvencia ugyanolyan hatással van a velünk egy térben tartózkodókra, mint ránk.

hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.