Csupán szívből mosolyogni

 

… Meséltem arról, hogyan jutottam el az elme nélküliség megtapasztalásához, s hogy azzal be is léphettem ‘varázsvilágomba’, ami azt jelenti, hogy 180 fokos fordulat következett be életminőségemben azáltal, hogy a jelenben tartózkodva,

teljes felelősséget vállalva

életem milyenségéért, egyfajta különleges képességre is szert tehettem: a megszokott érzékelésemen túl beindult a ‘hatodik érzékem’, mint eszköz a tisztánlátásomhoz, egyszerűbb boldogulásomhoz. Elkezdtem látni, tapintani az energiát, ami az Élet alapja, azt is immár eszközként hasznosítva kiteljesedésemhez.

Egyértelműen megmutatkozott a lényegi működési mechanizmus, miszerint:

minden értünk van, s a világ tökéletesen pontosan tükrözi azt, hogy hol tartunk.

Vagyis, tudatosan érzékelve a jelenünkben tartózkodó embereket, helyzeteket, körülményeket, abszolút világosan látható, kik vagyunk, mik vagyunk, mi dolgunk van épp.

Ahogy meséltem, anno sokat időztem meditációval kísérletezgetve. Ebben megtapasztalva a Szeretet energiájának különlegességét. Elkezdtem ezt az energiát áramoltatva figyelni, milyen változásokat hoz például a kommunikációban, különböző feladatok megoldásakor, nehezebb, válságos helyzetek kezelésénél, betegségek esetén. Gyakorlatoztam azon, hogyan, miképpen lehet ezt az energiát minél jobban hasznosítani, hogyan lehet például erősebb szinten áramoltatni. Létezik-e módja, technikája annak, hogyan lehetünk képesek a Szeretet energiáját gyorsan, egyszerűen megnyilvánítani? Hogyan?

Kísérletezgetésemhez segítségül az Egely-féle kereket (egely.hu) használtam. Egely György fizikussal még a kapcsolatot is felvettem, beszélgettem hosszasan a feleségével, ők voltak számomra az egyetlen, akik rajtam kívül ezen a területen mozogtak, tapasztaltak, érteni próbáltak. Az Egely-kerék óriási biztonságot adott, egyfajta iránytű volt számomra. Simán mérhettem általa a bennem zajló változásokat. A kerék működése általam leegyszerűsítve: ha magasabb a rezgésem, akkor gyorsabban pörög, ha leesik, akkor lassabban.

Hogy mennyire túlbonyolítunk mindent mi, felnőttek, s mennyire alap a gyerekek számára mindaz, amiről például ebben a könyvben is beszélek? Holott:

Az egyszerűséget nemhogy ki kellene nőnünk; az egyszerűség kell, hogy életünk legbensőbb programja legyen.” (Pilinszky János)

Marci, legkisebb fiam, 4 év körüli volt abban az időszakomban, amikor az Egely-kerékkel kísérleteztem, ugyanúgy hétköznapi tárgyként hevert az asztalon éjjel-nappal, mint például a mécsestartó. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy ott térdepel az asztal mellett Marci, szöszke, szanaszét álló hajú kobakja a kerék fölé hajolva, kezét a tőlem ellesett módon tartva, fülig érő szájjal. Odaléptem mögé, s döbbenten láttam, hogy olyan sebességgel pörög, amit én addig elképzelni sem tudtam volna. Leesett állammal kérdeztem: ‘ezt hogy csinálod?’, amire az ő válasza életem legfontosabb, legmeghatározóbb üzenete volt számomra: ‘Nagyon egyszerű, Anya! Csak innen kell mosolyogni.’ – mondta, s édes kis balkezével mellkasa közepére mutatott. Pontosan és egyértelműen a szívcsakrára.

Megmukkanni sem tudtam. Nehéz kifejezni szavakkal mindazt, amit éreztem. Az ilyen helyzetekre, történésekre szoktam azt mondani: kegyelmi pillanat. Ott, abban a pillanatban egyszerre tanultam alázatot, hálát, egyszerűséget. Alázatot a Nagy Rend felé. Én így hívom. Van, aki univerzumnak, Istennek, égi segítségnek, stb. Számomra ez a Nagy Rend. Amiben minden jelen van, adott a boldogulásunkhoz. Ami felé, ha kellő alázattal fordulunk – vagyis nem mi akarjuk jobban tudni, csinálni, kitalálni, megoldani -, akkor MINDENT megkapunk általa, ami számunkra valóban fontos. Ilyen egyszerűen, mint ahogy Marci által megérthettem azt, amin akkor már sok-sok hónapja rendületlenül gyakorlatoztam.

Szóval, most már tudod te is, hogy túl frekvenciákon, katalizátoron, van egy hihetetlenül egyszerű módja a Szeretet energia áramoltatásának:

csupán szívből kell mosolyognod.

Emberre, állatra, növényre, tárgyra, konfliktusra, változásra, helyzetekre, problémákra, körülményekre, de legeslegfontosabb, hogy önmagadra. Így. Szívcsakrából. Így. 528 hz-en rezegve folyamatosan. …

(részlet az ‘Élet a Szeretet frekvenciáján’ című, készülő könyvemből)

hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.