Tisztánlátás – 741 hz

Figyelem, VÁLTOZÁS: az összes hallgatható frekvenciát a “FREKVENCIÁK” menüpontra kattintva érheted el, illetve közvetlenül ezen a linken -> https://eletrezges.com/

INTUÍCIÓ – 741hz

Az intuíció felébresztése, működtetése, tisztánlátás (harmadik szem csakra):


 

A 741 hz a tisztánlátás frekvenciája. Hát akkor, lássunk tisztán benne és általa.

Tudom, tudom, hogy mindennél jobban vágysz arra, hogy mielőbb megtanulhasd, hogy lehetsz képes egy picit többet, másképpen látni, érzékelni a világból, emberekből, mint úgy általában szokás. És, ígérem, fogok erről is beszélni, de most maradjunk még itt, a földön, s nézzünk meg a tisztánlátást hétköznapi értelemben.

Merthogy ez a rezgésszint tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy helyzeteket, embereket, feladatokat, de legfontosabb, hogy önmagunkat igazán tisztán tudjuk látni.

Érteni valamit = valóságát látni = Tudni

Látni, de nem a szemünkkel felfogva, mint képet, hanem valóságosan. Mikor látok igazán egy embert? Ha túlnézek az alakján, a testén, a nevén, s egyéb adatain, s meglátom, hogy ő egy sors, egy út, amit ő a saját választása, döntései mentén így vagy úgy él, egy lélek, egyéni feladatokkal, lehetőségekkel. És igen, különbözhet az értékrendje az enyémtől, furcsák lehetnek a reakciói, megoldásai számomra, akár elfogadhatatlannak is érezhetem. De. Teljesen egyedi, megismételhetetlen, különleges, maga a megtestesült csoda. Élet. Ő is.

(részlet az ‘Élet a Szeretet frekvenciáján’ című könyvemből)

hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.