35 perc a Szeretet frekvenciáján

Múlt héten felhívták rá figyelmünket, hogy családommal egy szívforma majdnem közepén élünk itt, Remeteszőlősön. Nem tudtuk. Csodálkozva néztük rákeresve a Google Earth-ön, hogy jéé, tényleg. S nem is értem, miért lepett meg, hiszen minden pillanatom, teljes működésem a szívről, szeretetről szól, hát persze, hogy a lakóhelyünk is efféle extra ajándékkal kedveskedik. Szóval, nem csoda… 😊

Szeretet… ahogy már sokszor írtam, a legfontosabb általunk használható energia. Középpontunk. Maga az Élet. Ha semmi mást nem tennénk, mint megértenénk, mi is tulajdonképpen a Szeretet, az önmagában óriási változásokat hozna, totális átrendeződést lelkünk mélyén, életünk minőségének lényegi átfordulását, teljes szemléletváltást, s a külvilág hozzárendeződését eredményezné.

Teljesség. Lélek-Szabadság. Boldogság.

És még mennyi ‘csodára’ lehetünk képesek áramoltatva ezt az energiát! … azért tettem idézőjelbe a ‘csoda’ szót, mert azt vagyunk hajlamosak csodaként megélni, ami tulajdonképpen alapunk kellene, hogy legyen. Csak többnyire nem tudjuk, merjük, akarjuk megengedni magunknak a bekövetkezését. Ám, ha csupán elkezdünk a Szeretet frekvenciáján élni, mozogni, érezni, látni, felfogni, kapcsolódni, befogadni… ezáltal olyan világba kerülünk, amiről álmodni sem mertünk eddig.

Azért mondom, mert teszem. S tapasztalom. Sok-sok éve már. Erről szól, ebből az energiából fakad ennek az oldalnak is minden egyes szava. Megváltoztatta az életemet… erről írok, beszélek, ezt adom tovább. Most egy újabb ‘apró ajándékot’ nyújtok át belőle: készítettünk nektek párommal egy 35 perces 528 hz-es hallgatható anyagot. Az általam leghatékonyabbnak tartott, sallang mentes, tiszta, egyszerű formájában, mint ahogyan már láthattátok a Frekvenciák menüpont Teljes sor almenüiben. (Szeretet, gyógyítás, teremtés, sejtmegújulás frekvenciája)

Használjátok kedvetekre. Próbáljátok ki. Rezegjetek szívcsakrából. Vigyétek ezt a rezgést magatokban magatokkal, s ebben a létezésetekben adjátok tovább. Szívből. Szeretettel. 😊

  

(Nagyon-nagyon halkra szoktam a hangerőt állítani frekvenciák használatakor. A rezgés a lényeg, nem a hangerő.)

 

 

hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.