Lágyság

Sokszor halljátok, Nők, tőlem, hogy ne a fejeteket használjátok, hanem a különleges ‘varázs’ antennátokat, a megérzéseiteket. Azóta, mióta ‘agyatlanul’ működöm, nem én akarom megoldani a helyzeteket, simán, könnyedén gördülnek pillanataim. Egyértelműen boldogító módon.

Tegnap – váratlan meglepiként – választhattam magamnak egy új fülbevalót. Kis hezitálás után (ott hevert előttem több tucat gyönyörűség) böktem rá ezekre, s rögtön a rájuk várakozó lyukacskákban landoltak. Tudtam, hogy türkíz kő van benne, de nem emlékeztem semmi infora róla. Itthon utánanéztem, hosszú leírás, eredetről, használatról, arról, hogy melyik csakrához társítható (szív és torok…), milyen betegségek esetén segíthet, de számomra egyetlen jellemzője emelkedett ki:

‘LÁGY KŐ’.

Lágyság… 😊 … ezen a héten vagy ezerszer hagyta el a számat ez a szó, amikor nők kerestek meg párkapcsolati konfliktusaikkal. Merthogy, úgy tűnik, harcos heteink vannak férfi-nő kapcsolódásokban. Feszülhetnek a férfiak belülről, meló, pénz, anyag, alkotás, foci… vagyis, külvilággal kapcsolatos dolgaik miatt. Ennek nyomán kialakulhatnak háborúk a párkapcsolatokon belül. De csak akkor, ha nőként nem a lágyságot választjuk, hanem azt hisszük, nekünk is ‘be kell szállnunk’, átvesszük a férfi izgága feszültségét, s karddal a kezünkben hadonászva belső, házi-párbajjá alakítjuk azt.
Nekik, Férfiaknak van most nehéz időszakuk, mi maximum tovább nehezíthetjük, magunk számára is azzá téve, vagy könnyíthetünk, segíthetünk, csendesíthetünk. Például, letörölhetjük homlokáról az izzadtság cseppeket, vagy csinálhatunk neki egy újabb jeges limonádét… 😊.

Hát, akkor most is, itt is mondom:

Kedves Nők! Le a kardokkal, pajzsokkal! Bármi is jön szembe, a megoldás nők részéről, mindig, LÁGYSÁG! Kizárólag. Hangnemben, érintésben, gondoskodásban. Most Őt a fókuszba helyezve. Garantálom, hogy a konfliktusok száma nullára fog redukálódni, és nyugis-csendes harmóniában, lélekemelő szeretetben lehet részetek… 😊

(Ha esetleg eleinte nehézséget okozna a kard letétele, szerezzetek be egy türkíz követ… 😀, vagy olyan tárgyakkal, dolgokkal, zenékkel vegyétek körbe magatokat, amik pihe-puha, finom, könnyű, lágy érzést adnak…)

hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.