Az akarás elengedése -> bátorság, bizalom (396 hz)

“A valódi aktivitás a nyugalomban keletkezik. Az érettség jele, ha valaki történni enged valamit anélkül, hogy azonnal bele akarna avatkozni. … … Amíg minden erőnkkel a falnak feszülünk, érezzük, hogy a fal is teljes erővel visszanyom bennünket. Ha erősebben nyomjuk, a fal is erősebben fog visszanyomni. Ez a helyzet úgy oldható meg, hogy levesszük a kezünket a falról. A falból jövő nyomás hirtelen magától megszűnik. Bár ez a hasonlat nyilván meglehetősen banálisnak tűnik, mégis legtöbben valamilyen fal előtt állunk, minden erőnkkel nyomjuk ezt a falat, s közben panaszkodunk, hogy visszanyom.

Bár elméletileg igen egyszerű feladni ellenállásainkat, a gyakorlatban mégis hihetetlenül nehezünkre esik. Túlságosan mélyen meg vagyunk győződve róla, hogy nyomnunk kell a falat, mert „a fal nyom minket”, s ha ellenállásunk csökken, a fal ellenállhatatlanul ránk dől. Ez azonban tévedés. Tessék csak kipróbálni a fal példáján, mindjárt jobban fogjuk érteni a probléma lényegét. Ténylegesen az a benyomásunk, mintha a fal nyomna bennünket, s kényszerűen egyre erősebben nyomjuk vissza. Hogy e szemfényvesztést átlássuk, elég bátornak kell lennünk ahhoz, hogy elengedjük a falat. Aki elismeri a fal létjogosultságát, annak már nem kell azt nyomnia, igaz, a fal sem fogja őt háborgatni. …” (Dethlefsen)


Az elengedéshez bátorság szükségeltetik… hogy képzelt félelmeink béklyójából feloldozva magunkat lélek-szabadságra leljünk.

Az elengedéshez bizalom szükségeltetik… bizalom önmagunkban, s a Rendben… hogy lélek-szabadságra leljünk.

Bátorság + Bizalom = Szabadság


ELENGEDÉS, MEGENGEDÉS – 396hz
(megszabadulás a félelmektől, bűntudattól; megengedés)

FREKVENCIÁK ->> https://eletrezges.com/

ÉLET A SZERETET FREKVENCIÁJÁN című könyv ->> https://totheszter.info/konyv/

hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.