Varázsvilág

Egyik legnagyobb korlátunk a tudás… illetve, hogy azt hisszük tudás, miközben az csupán az éveink során felhalmozódott, mások által kreált és ránk testált, persze, önként befogadott ismereteink általi hamis következtetéseink sora.

A Tudásra akkor lelünk rá, ha kiürítjük, töröljük a ‘memóriaegységünket’, beleereszkedünk az ismeretlen fehér ködjébe, ami csupán látszólag, első ránézésre ismeretlen, hiszen benne létezve pontosan érzékelhetővé válik, hogy ez az egyetlen valódi, ismert forrásunk.

Merész mozdulattal megválva a fejtől, kimondva, hogy ‘szívemtárulj’… beleindulva a homályos ismeretlenbe… ahol a szív végre újra hozzánk tud szólni, mert meghalljuk már, beszélni, mesélni, mutatni kezd, s feltárul előttünk, mint Aladdin barlangjának bejárata, feltárul előttünk a Varázsvilág, a kincseinkkel teli birodalmunk, amiben minden ismert, minden megtörtént, s amiben bármi lehetséges.

A tudáson túl… Tudásban… bármi lehetséges… Varázsvilág.

:)

“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.” (Einstein)

:)

hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.