Teremtő energia 1. – Legyen teljesebb a következő éved!

Minden, amit csak elképzelni lehet, kizárólag rajtad múlik, tőled függ.

Ha esetleg volna némi kétkedésed ezzel kapcsolatban, gondolj csak bele a betegségekbe.

Biztosan emlékszel, veled is megtörtént, hogy gyerekként eszközként (nem is akármilyenként!) használtad a betegségeket, számtalan fajtáját voltál képes megteremteni céljaid eléréséért. Lehetett szó elkerülendő dolgozatról, pihenés utáni vágyakozásról, vagy a leggyakoribb: az Anya szeretetéért való sóvárgásról.

Te bármikor képes voltál arra, hogy teremts egy helyes kis influenzát, gyomorrontást, vagy produkáld az éppen aktuális vírus jellegzetes tüneteit.

Amennyiben képes vagy arra, hogy felidézd, hogyan is sikerülhetett mindaz, amit annak idején könnyedén, csuklóból meg tudtál valósítani, el tudtál érni, akkor tulajdonképpen fölösleges is tovább olvasnod, hiszen birtokában vagy a teremtés eszközének.

Ha esetleg mégsem vagy még kész, mégsem érted pontosan, mi is történt akkor, amikor még lázat is képes voltál kreálni céljaid elérése érdekében, fontos, hogy megértsd az áramlás, ezáltal a teremtés lényegét.

Mit is áramoltatunk tulajdonképpen?

Pozitív vagy negatív energiát.

A pozitív magas, jó minőségű, megnövekedett és könnyedén még jobban megnövelhető rezgésszintet biztosít.

Ezt a típusú energiát (ami tulajdonképpen nem más, mint a Szeretet energiája) megfelelően használva bármit, a legmerészebb álmaidat is megvalósíthatod. Már az is csodára tesz képessé, ha csak simán, mindenféle további szándék nélkül, folyamatosan ebben az állapotban üzemelteted önmagad.

Később, amikor már elsajátítottad a ’különleges’ energiaminőség beindításának módszerét, saját bőrödön fogod tapasztalni az azonnali hatását.

A TEREMTŐ ERŐD birtokosa leszel – visszatérsz eredetedhez.

Hiszen nem negatív rezgésre, nem negatív energiaáramoltatásra születtél.

Figyeld meg a kisgyerekek működését.

Szükségük van-e valamilyen rezgésszint emelő technikára, vagy természetes állapotukban egyszerűen képtelenek a negatív energiaszinten mozogni? A válasz egyértelműen az, hogy csupán kirívó és átmeneti esetekben kerülnek olyan helyzetbe, ami energiájukra negatív hatással lehet, s ezt azonnal tudomásunkra is hozzák, többnyire valamilyen betegséget produkálva, amiből odafigyeléssel a szülő könnyedén visszaállíthatja a pozitív minőségbe (természetesen nem gyógyszerekkel, erről már korábban részletesen beszéltem).

De ha ennyire nyilvánvaló, hogy megvan bennünk a bőségünk teremtéshez szükséges eredendő energia, mi történik menet közben az emberekkel, hogy felnőve az idő több, mint 90 százalékát negatív energia hullámokat gerjesztve és megélve töltik?

Hát, ismerve a hitrendszer erejét (erről részletesen később), azt gondolom, magadtól is tudod erre a választ.

Ismerkedj egy picit a pozitív és a negatív energia benned gerjesztett érzésével, és ezek rád, az életedre kifejtett hatásával.

Próbálj visszaemlékezni ne többre, csupán a tegnapodra:

  • Hányszor mondtad ki azt, hogy ’nem akarom ezt vagy azt’? (nem akarom, hogy a gyerekem ma felbosszantson, nem akarom hallgatni a szomszédot a lépcsőházban, stb.)
  • Keseregtél-e az időjárás vagy más külső körülmény miatt? (’túl meleg van, túl hideg, jó volna a napom, ha ez a fránya eső nem esne, utálom a telet, nem volna semmi bajom, ha nem kéne órákat ücsörögnöm a dugóban, stb.)
  • Megfordult-e a fejedben, hogy éppen máshol kellene lenned, mást kellene csinálnod, mint amit adott pillanatban tudsz?
  • Olvastál-e, hallgattál-e, néztél-e média hírt? (meghalt, felrobbantották, megcsalták, becsapták, pénztelenség, politika, hazugságok, vér, félrevezette, vádolja, számonkér, felszámoltat, elszámoltat, magyarázkodik, ellenőriz – folytathatod a végtelenségig). Próbálok valami öröm érzést hozó média vagy bulvárhírt felidézni magamban, de nem sikerül. Már majdnem leírtam, hogy ’gyereke született X.Y.-nak’, de aztán felsejlett a mondat folytatása, hogy ’de sajnos rajta maradtak a fölösleges kilók, kegyetlenül dadára bízta már az első napokban is a karrierista anya, rosszul pelenkáz, szoptat vagy éppen nem szoptat’ – teljesen mindegy, csak ne kelljen jót írni bárkiről, bármiről.

A média hírekkel a legnagyobb probléma az, hogy valakiről állítanak valamit, s az olvasók, hallgatók, nézők gondolkodás, kétkedés nélkül fogadják el valóságként.

Ráadásul a jó hír pedig egyébként sem hír…

Itt jegyzem meg:

Azért szól a média a fentiekről, mert az emberek ezt akarják hallani, látni. És ugyebár, amit mindenki kíván, abban rengeteg pénz van.

Miért van szükségük az embereknek ezekre a hírekre? Mert így nem kell saját magukkal foglalkozni, nem kell mélységekbe tekinteni, nem kell tükörbe nézni. Egyfajta búfelejtő, vagy még inkább búrejtegető ez a számukra, hiszen addig sem kell a saját problémájukkal szembenézni, foglalkozni, mi több, megoldani azt, amíg a más életében vájkál könyékig.

  • És még egy utolsó, aminek alapja az előző pont: pletykálkodtál-e, beszéltél-e valakiről a háta mögött, vagy egyszerűen csak meghallgattál-e valakit, aki szörnyülködve tudósított az aktuális ismerősökkel kapcsolatos hírekről? Ilyenkor ugyanaz történik, mint a média hírek esetében…

Most már nagyjából pontosan körülírhatod, mennyi időt töltöttél tegnap negatív energiaszinten, hiszen a fentiek mind, kivétel nélkül negatív érzéseket, energiát mozgósítanak.

Ezt az erős, negatív energiát áramoltatod 90 százalékában az idődnek.

Ez is teremtő erő.

Sikeresen teremthetsz magadnak betegséget, rosszkedvet, boldogtalanságot, szegénységet, bajokat, gondokat.

IGEN!

Lehet változatni minden rossz szokásunkon, így ezen is.

Visszaidézhető, újra tanulható és kis gyakorlással általános, eredendő állapotunkká alakítható a pozitív, magas rezgésszámú megnövekedett szintű valódi TEREMTŐ ENERGIA – a SZERETET energiája. 

Mielőtt tovább olvasnál, kérlek, szánj időt arra, hogy csendben ücsörögve megpróbálod elképzelni, hogy telt volna a tegnapod, ha csakis kizárólag boldogító érzésekkel bástyáztad volna magad körül.

Ha örültél volna az esőnek, ha számodra hasznosan töltötted volna közlekedési dugóban töltött órákat, ha nem olvastál volna bele valamelyik bulvár újságba, kihagytad volna a híradót, stb.

Fontos, hogy felismerd:

MAGAD TEREMTED A VILÁGODAT!

Egy személyes történet:

Középső fiam első osztályos volt. Az iskola harmadik hónapjában figyeltem fel arra, mennyire rosszkedvűvé vált az elmúlt időben. Egyszerűen szokásává vált a rossz hangulat.

Próbáltam rájönni az okára, de hát a gyerekektől megszokott ’semmi’ volt a válasz minden kérdésemre.

Aztán kiötöltem egy játékot:

Minden este, lefekvéskor mellébújtam. Három olyan dolgot kellett mondanunk mindkettőnknek, ami az aktuális napunkat megkeserítette, majd három olyant, ami örömöt szerzet, boldogított.

(Az utolsó mindig a boldogító kellett, hogy legyen!)

Eleinte fiam csak negatív eseményeket volt képes felidézni. Mintha a világ esküdött volna össze ellene, gondterhelt arcocskájával sorolta ezeket a dolgokat.

Én pedig addig buzdítottam saját példáim által, mire végül sikerült felfedeznie, felismernie a rengeteg jót, ami zajlott körülötte.

Meg kellett tanítanom újra meglátni a szépet.

Sikerült, olyannyira, hogy néhány nap után újra már csak a pozitív energiák mozogtak benne.

Kivirult, jól aludt és mosolygott, mosolygott, mosolygott.

És a mosolynak elsöprő ereje van!

Használd új eszközödként ezt az érzést is. Ébredj mosollyal, aludj el mosollyal. Figyeld a hatását önmagadra, a környezetedben élőkre.

Gyakorlat:

Reggel, amikor felébredsz, nyújtózkodj kicsit az ágyban, anélkül, hogy kinyitnád szemed.

Aztán kezdj el mosolyogni. Lehet, hogy eleinte kissé bugyutának fogod érezni magad, hogy látszólag minden ok nélkül csak mosolyogsz, mint a tejbetök. Ne foglalkozz ezzel, folytasd a mosolygást, érezd, ahogy kezdi kitölteni a lelkedet, azt már megy magától, sőt egyre növekszik.

Ekkor válts át nevetésbe. S még ha nem is érzed őszintének, akkor is csináld.

Tölts így el 5-10 percet – kéjes mosolygásban, jóleső nevetésben.

Napod sikere garantált lesz, hiszen megteremtetted az aznapi jókedvedet!

Ha azt szeretnéd, hogy hozzád hasonlóan gyermekeid is jól indítsák napjukat, íme egy ötlet:

Amikor te már végeztél a mosolygós reggeli gyakorlatoddal, a legváratlanabb pillanatban ’kapd el’ fiad-lányod, teperd le az ágyra, s kezdd el dögönyözni, csiklandozni, s mindeközben nevess nagyokat, élvezd szemmel láthatóan a mókát.

Lehet, hogy első pillanatban gyermeked szeme malomkerék nagyságúra tágul a döbbenettől, de te ne hagyd abba!

Egy perc és már rá is ragasztottad a belőled indult jókedvet, energiaszintjét roppant mód megemelted. Most már jöhet az óvoda, iskola…

A Szeretet (a Szerelem) mindent visz, nincs nála erőteljesebb segítő energia.

Bármilyen probléma jelenik meg életedben egy másik emberrel kapcsolatban, mindig tedd fel a kérdést:

‘Mit tenne most a Szeretet?’

Próbáld ki – garantáltan más színben fogsz látni mindent. :-)

(folyt. köv… :-) )

 

 ’A világ minden szeretete a tiéd lehet, de ha te úgy döntesz, hogy boldogtalan leszel, boldogtalan maradsz. Pedig lehetsz boldog, végtelenül boldog minden ok nélkül – mert a boldogtalanság és a boldogság a te döntésed.’ Osho


Teremtő energia 1. – Legyen teljesebb a következő éved!” bejegyzéshez ozzászólás

hozzászólás

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.